a
Am pornit cu un vis, am urmat o viziune.
Aceea de a crea, ceea ce vei păstra ca fiind „acea zi”.
O amintire plină de emotie…

That day

Keep it forever.

Instagram Feed
Urmărește-ne
 

Despre Noi

Indraznim sa fim diferiti!

Am pornit cu un vis, am urmat o viziune.
Aceea de a crea, ceea ce vei păstra ca fiind „acea zi”.

 O amintire plină de emotie…


That day
Keep it forever.

Povestea EI,

A fost o dată, ca niciodată… așa cum încep toate basmele trebuie să înceapă și al meu. © Întotdeauna mi-a placut ideea de handmade, însă a trebuit ceva timp să mă încumet să încerc lucruri noi. Am început prin a-mi creea diferite accesorii din materiale textile, apoi am ajuns la bijuteriile handmade, ceea ce a devenit și este în continuare o pasiune. Cu timpul am strâns tot felul de idei, care de care mai îndrăznețe și mai complexe.

Mi-am croit un vis și am început să „croșetez” modelul meu ideal.

Bineînțeles că la un moment dat am început să visez la acea zi minunată la care orice fată visează (chiar dacă nu toate recunoaștem). Am strâns tot ce am crezut eu că e mai frumos din câmpul inspirației și am început să-l perfecționez și personalizez. Lucrând mai apoi în domeniu mi-am dat seama că ceea ce se practică în momentul de față nu mă caracterizează, îmi doream ceva ce îmi poartă amprenta, ceva unic, pentru că acea zi este unică. Însă aveam nevoie de ceva în plus, de curaj, iar acesta a apărut odată cu prințul. 😊

Așa că am început să punem țara la cale. Și am mers, și am mers..până ce am reușit să ne definim visul comun. Acela de a avea puterea să croim acea zi într-un mod incomparabil, după personalitatea și gustul fiecăruia.

THAT DAY  este numele a ceea ce s-a născut din pasiune mea pentru handmade si dragul față de flori, dar și locul în care mi-am strâns toate ideile, visele și creativitatea încă din 2014. Știm cât de importantă este acea zi, cu câtă imaginație construim acel moment perfect și câtă valoare sentimentală poartă. Tocmai de aceea suntem noi aici, alături de toți cei care își doresc ca acea zi să devină una memorabilă, o zi ce poartă sentimentele și personalitatea celor care au ales ca acea zi să fie unică.

Povestea LUI,

De mic am crescut printre flori, datorită faptului că afacerea de familie era o micro pepinieră, unde produceam pomi și trandafiri pentru comercializare. Da, trandafiri. Vă dați seama ce însemna pentru mine la vârsta aceea întreținerea lor, un chin. Nu îmi plăceau deloc țepii 😊.

Eram o fire care nu prea accepta să primescă ordine. De atunci am știut că vreau să lucrez pentru mine.

După teminarea studiilor liceale, am primit o ofertă să plec la muncă în străinătate. Deși mă tenta ideea de a caștiga bani, am refuzat și am ales să mai stau pe băncile școlii câțiva ani în plus și să lucrez ceva mai ușor după terminarea studiilor.

Am ales să continui în horticultură. Era un domeniu în care aveam deja experiență. Așa am ajuns să cunosc florile și să le îndrăgesc.

Eram ferm convins când am venit să continui studiile, că o să mă întorc și o să continui tradiția. Nu a fost așa. Ajuns într-un oraș mare, am început să cunosc oameni noi, lucruri noi și perspective noi. Așa am cunoscut-o pe Flavia.

Cu timpul, mi-a povestit despre pasiunea ei pentru handmade, și mi-a arătat ideile pe care le-a strâns într-un folder numit „That day”. Nu ne-am apucat inițial de nici un proiect, până când, lucrând amândoi în domeniu, am realizat că există o adevărată deficiență de originalitate în ceea ce înseamnă designul floral. La toate evenimentele la care participam, aceleași idei.

Pe mine m-a prins o oarecare frustrare și am zis, că dacă nu este, facem. Așa am început cu pași mici să lucrăm la acest proiect minunat, și dorim să ducem într-o altă lumină designul floral.

De la flori de hârtie, la structuri îndrăznețe, am început drumul spre nou.

Stați aproape. 😊

Povestea mea,

Eu sunt doar o viziune.

Mă bucur că am prins aripi și că am reușit să evoluez de la o dorință la o acțiune. În sfârșit am un scop.

Ajutat voi crește mare.

Voi deveni o poveste.., una deosebită. Voi conecta oameni, voi strânge echipe și vom face lucruri mărețe împreună.

Vom găsi o cale, prin care vom coborî barierele și vom depașim limitele. Vom conduce lumea pe care o știm azi într-un loc mai bun, care va inspira.

Aceasta este povestea mea.


That day
Keep it forever.